Salon & Spa

De salon

Laurent staat al meer dan 25 jaar voor passie, vakmanschap en servicegerichtheid waar altijd de hoogst haalbare kwaliteit wordt nagestreefd. Wat ooit begon als traditionele kapsalon is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure waar een all-in-one beauty experience geboden wordt. 

Een totaalconcept waarbij schoonheid van binnen én buiten centraal staat. Met onze kappers, ook wel stylisten en kleurspecialisten genoemd, en onze Spa-& Beauty-therapists (schoonheidsspecialisten) werken we naar een optimaal resultaat. Of het nu gaat om een nieuwe coupe of een totaal advies op het gebied van bijvoorbeeld anti-aging of diverse haar- en hoofdhuidproblemen, alle specialismen zijn in huis.

Van onze specialisten mag je verwachten dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging. We blijven onszelf ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen en delen deze kennis graag met onze gasten. Onder andere het bezielende ondernemerschap, het gepassioneerde team, de manier van leidinggeven en de manier waarop Laurent Salon & Spa haar gasten benaderd hebben er toe geleid dat we in 2008/ 2009 de prestigieuze “Salon Leadership Award” hebben tijdens de Global Salon Business Awards in Hollywood. Een internationale prijs waar we enorm trots op zijn!

lees meer over de salon

Spa

De spa van Laurent bevindt zich in de Middeleeuwse gewelven van het pand, een rijksmonument uit 1662. Een escape in de hectiek in ons dagelijks leven waar je naast ontspannende behandelingen ook terecht kan voor een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering. De wortels van de spa liggen in de Ayurveda. Deze Indiaanse genezingstraditie is gebaseerd op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle dingen. 

Het is bewezen, over 5000 jaar, dat de behandeling van een hele persoon tot een betere balans en welzijn leidt. Op deze manier bekijken wij de effecten van onze producten en behandelingen niet alleen op het haar en de huid, maar ook op lichaam, geest en emotie. Onze professionals zijn zeer ervaren allround schoonheidsspecialisten waardoor je voor vrijwel iedere wens op het gebied van huidverzorging én verbetering bij ons terecht kunt. We zullen aan de hand van een uitgebreide intake een advies op maat geven om het maximale resultaat met uw huid te behalen.

lees meer over de spa