Behandelingen

De salon en spa bieden een breed scala aan hair & beauty behandelingen met de juiste balans tussen ontspanning en verbetering met de minste beschadiging voor het haar en de huid. Bij alle keuzes die er gemaakt worden staat het resultaat voorop en wordt het natuurlijke herstelvermogen van de huid en het haar gestimuleerd. 

Salon behandelingen

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met het merk Aveda. Deze haarverzorgingsproducten bevatten de levenskracht van planten en essentiële oliën omvatten en vervaardigd zijn met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Zo zijn de kleuringen van Aveda 97% natuurlijk en is Laurent beroemd om zijn 100% natuurlijke henna kleuringen.

Spa behandelingen

De behandelingen in onze spa zijn gericht op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering. Ook voor een ontspannende massage ben je hier aan het juiste adres. Iedere gast heeft de mogelijkheid om een uitgebreide beauty APK te doen, een analyse van het haar, de huid en de factoren die invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Op basis van deze analyse wordt er een deskundig advies én een gefaseerd behandelplan opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met jouw wensen, behoeften en mogelijkheden zodat het plan ook écht realiseerbaar is en het gewenste resultaat behaald kan worden.

AFSPRAAK MAKEN?

Een afspraak maken bij Laurent Salon & Spa kan zowel online als telefonisch.  Wij raden je echter aan om het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en specifieke overige behandelingen telefonisch te maken. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.

Bel de salon 030 23 67 483