Afspraak maken

Een afspraak maken bij Laurent Salon & Spa kan op meerdere manieren. We raden je echter aan om altijd even telefonisch contact met ons op te nemen, met name als het gaat om kleurbehandelingen en specifieke overige behandelingen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd én specialist inplannen. Uiteraard mag je ook het reserveringsformulier invullen met daarin je wensen, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier je afspraak

Vragen over behandelingen of prijzen?

Heb je vragen over de kosten van je behandelingen of welke behandeling past bij je wensen, kom dan gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij je vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden.

De prijzen van onze kleurbehandelingen zijn ‘vanaf’ prijzen. Voor een prijsopgave van speciale kleurtechnieken zoals Balayage, Grey en Ombre’s adviseren we ook om langs te komen in onze salon. De prijzen worden berekend op basis van haarlengte, -dikte en ,-kwaliteit én de benodigde behandelingstijd. Onze stylisten en kleurspecialisten kunnen op deze wijze je vraag optimaal beantwoorden.

Bekijk hier alle behandelingen & prijzen

Afspraak annuleren?

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch geannuleerd worden. Tot 24 uur voor aanvang kun je deze kosteloos annuleren. Daarna zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Indien je 1 uur of later voor aanvang annuleert, brengen wij 100% kosten in rekening.

Bel de salon 030 23 67 483