De kracht van bindweefselmassage

Wat is nu de kracht van bindweefselmassage? En waarom is de herfst bij uitstek geschikt om deze massage te ondergaan? Tijdens het najaar en de winter heeft uw huid andere verzorging nodig dan bijvoorbeeld in het voorjaar. De wind en de (vries)kou geven een andere belasting op de huid evenals droge lucht van de centrale verwarming, waardoor de huid meer vocht verliest. Bij een rijpere huid moet daarnaast ook rekening houden worden met het feit dat de ouder wordende huid geleidelijk aan minder talg aanmaakt. Het gevolg is dat de huid voelt vaak schraal en ruw aanvoelt. Met deze gegevens en de vermindering van de zonuren en zonkracht, zijn bepaalde producten en behandelingen in deze periode van het jaar zeer geschikt om te ondergaan, zo ook onze bindweefselmassage, zeer geliefd onder sterren en bekend Nederland.

Waarom is een bindweefselmassage nu zoveel krachtiger dan een gewone massage?
Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren.  De bindweefselmassage is voor ieder huidtype geschikt. De massage is intensief maar toch ontspannend. De aanrakingen tijdens een bindweefselmassage variëren tussen oppervlakkige strijkingen met de vingertoppen tot het rollen van de huid. Met het rollen wordt het bindweefsel vrij gemaakt van de onderlaag en worden er verklevingen opgeheven. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De aanmaak van collageen en elastinevezels wordt hierdoor ook versterkt. Afvalstoffen worden bij dit proces afgevoerd waardoor er een ‘detox’ effect ontstaat in de huid. Na de behandeling zijn de effecten goed zichtbaar; de huid toont een frisse roodheid en voelt prettig en stevig aan.

Een bindweefselmassage helpt bij:
– verslapping
– slechte doorbloeding
– rimpels en fijne lijntjes
– wallen onder de ogen
– acne huid

De resultaten van een bindweefselmassage zijn al na één behandeling zichtbaar.
De resultaten van een bindweefselmassage zijn al na één behandeling zichtbaar, maar om het optimale resultaat te behouden adviseert onze Spa & Beautytherapist om meerdere behandelingen te ondergaan.

Laurent Bindweefselmassage Gezicht – kuur
De Laurent Bindweefselmassage Gezicht- kuur bestaat uit vier behandelingen gedurende 4 weken. Wij adviseren u echter om na een rustperiode van 4 weken, nogmaals een keer te doen. Dit voor het meest optimale resultaat. Onze Spa- en Beautytherapists kunnen u hier uiteraard verder in adviseren. De Laurent Bindweefselmassage- kuur bieden wij aan voor €160,-.

Even alle resultaten op een rij:
De huid wordt strakker
Fijnere poriën
Strakke contouren van het gelaat
Minder lijntjes en rimpels
Betere huidstructuur
Betere doorbloeding waardoor de huid een mooie ‘glow’ krijgt
Positief effect bij acne

Wilt u meer informatie of een behandeling inplannen? Neemt u dan gerust even contact op met onze front-desk manager.

 

 

Terug naar nieuws