Spa

De spa staat voor rust, een escape in de hectiek in ons dagelijks leven waar je naast ontspannende behandelingen ook terecht kan voor een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering.

Onze professionals zijn zeer ervaren allround schoonheidsspecialisten waardoor je voor vrijwel iedere wens op het gebied van huidverzorging én verbetering bij ons terecht kunt. We zullen aan de hand van een uitgebreide intake, een zogenaamde Beauty APK, een advies op maat geven om het maximale resultaat met de huid te behalen.

De Beauty APK

Iedere gast heeft de mogelijkheid om een uitgebreide beauty APK te doen, een analyse van het haar, de huid en de factoren die invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Op basis van deze analyse wordt er een deskundig advies én een gefaseerd behandelplan opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden zodat het plan ook écht realiseerbaar is en het gewenste resultaat behaald kan worden. Het advies zal bestaan uit 3 onderdelen namelijk: type behandeling, producten en een aanvullend suppletie advies.

Welzijn

Aveda producten en Spa behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van de huid en lichaam volgens Ayurvedische principes. Aveda noemt dit ‘Elemental Nature’. Elemental Nature is gebaseerd op de gedachte dat ons universum opgebouwd is uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde

Invloeden vanuit onze omgeving, alsmede emotionele factoren zoals stress, disbalans en toxiciteit kunnen ervoor zorgen dat deze elementen uit hun natuurlijke balans raken, waardoor de conditie van onze huid, ons lichaam en onze emoties aangetast worden. Wij geloven in het belang van het herstellen van innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid door middel van onze holistische benadering, waarbij de natuurlijke balans van deze vijf elementen hersteld wordt. De vijf zintuigen (zicht, gehoor, geluid, smaak en de tastzintuigen) worden aangewakkerd door een combinatie van het gebruik van aroma’s van pure essentiële oliën, unieke op planten en bloemen gebaseerde producten en onze high-touch benadering.

Je bepaalt vooraf de duur van je behandeling, bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten. In een persoonlijk consult stelt onze spa professional vervolgens de behandeling samen, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeftes, mogelijk tijdens een heerlijk voetenbad. Onze Sensory Journey ondersteunt de keuze voor die aroma’s welke de innerlijke en uiterlijke balans kunnen herstellen. Je ontvangt een persoonlijk advies voor de keuze van producten, exfoliatie en dieptereiningsmethoden, alsmede de toepassing van diverse massagetechnieken.