Invati vernieuwd

Dikker, voller haar dankzij de nieuwe Invati lijn van Aveda. Geïnspireerd door Ayurveda, is deze formule samengesteld op basis van een verkwikkende blend van Ayurvedische kruiden die ervoor zorgt dat de haren die je hebt langer blijven zitten.

lees meer

Fit 2018 in!

Vind u het lastig om tijdens de feestdagen gezond te blijven eten en heeft u na de feestdagen een gevoel van lusteloosheid? Wellicht zorgen onze tips van expert en voedingsdeskundige; Jerome Stickelmann van Laviesage voor het verschil.

lees meer

GHD Styling Workshop 

Als u thuis komt van de kapper zit uw haar perfect, maar als u het later zelf probeert te stylen, lukt het niet. In ieder geval niet zoals u het wilt! Tijdens deze workshop leert u hoe u uw eigen haar gemakkelijk in het gewenste model kunt brengen.

lees meer

Laviesage Scandag 30 januari

Bent u nieuwsgierig naar de conditie van uw huid? Kom naar de Laviesage Scandag en laat de conditie van uw huid bepalen door een expert.

lees meer

Programma Winter Shopping Night

Het programma voor onze jaarlijkse Winter Shopping Night op donderdag 7 december is bekend! Meedoen aan een workshop, laat het ons tijdig weten zodat u zeker bent van een plekje. Uiteraard kunnen u en uw vriend en/of vriendin de hele avond genieten van de vele free services. Tevens presenteren we als eerste in Nederland de […]

lees meer

Terug van weggeweest: Scalp Benefits

Een favoriet sinds 2003 is weer terug van weggeweest… De Aveda Scalp Benefits! Dé verzorging voor een gevoelige hoofdhuid.

lees meer

Gewijzigde openingstijden rond Kerst

Laat uw feest look over aan een van onze specialisten. Zo gaat u stalend uw kerst in en heeft u gegarandeerd de mooiste look van de avond!

lees meer

Spa Deal

Deze maand hebben we voor u een Spa Deal die oude huidcellen verwijdert en op verschillende manieren de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Voor een optimaal resultaat, boekt u de behandeling in kuurvorm.

lees meer

Winter Shopping Night

Komt u ook naar de Winter Shopping Night op donderdag 7 december? Een avond vol beauty, make-up en mini-workshops met een hapje en een drankje.

lees meer

Nieuw: Aveda Holiday Gift Sets 

Ze zijn er weer; de Aveda Holiday Gift Sets. Stuk voor stuk Gift Sets om iemand mee te verrassen en allemaal duurzaam geproduceerd door Aveda.

lees meer