Parkeren bij Laurent

Wist u dat onze bereikbaarheid vergroot is door onze prive plaatsen op het Janskerkhof! Vraag naar deze service via onze Front-Desk manager.

lees meer

Verzorg je krullen

Hartstikke leuk een bos krullen, vele zullen er jaloers op zijn, maar laten we eerlijk zijn de verzorging die er bij komt kijken om jou te laten stralen kost veel tijd en energie. Gelukkig hebben wij hier een aantal tips die goed van pas zullen komen.

lees meer

Winter Shopping Night

De Winter Shopping Night komt er weer aan! Donderdag 29 november organiseert Laurent een geweldige avond met korting op vele producten, workshops en nog veel meer. Aanmelden kan!

lees meer

Hoe voorkom je gespleten haarpunten

Gespleten haarpunten zijn erg vervelend. Je herkent het door de droge uiteinden die alle kanten op staan. Wil jij weten hoe jij het best gespleten haarpunten kan voorkomen hier een aantal tips!

lees meer

Brigitte komt terug

Op zeer korte termijn is Brigitte weer in ons midden. U kunt weer bij haar terecht voor uw knipbehandeling. Zoals u van haar bent gewend zal ze u op de ‘Laurent wijze’ verwennen.

lees meer

Spring Wax Deal

Laat nu je benen, oksels & bikini lijn waxen met deze Spring Wax Deal, zodat je helemaal zomer klaar bent.

lees meer

Laurent stopt met Treatwell

Gezien recente ontwikkelingen en wijzigingen bij Treatwell richting de partners, hebben wij als bedrijf besloten onze diensten van Treatwell te verwijderen. Laurent staat voor transparantie, kwaliteit en service en daarnaast zien wij een partnership iets waarbij je van beide kanten investeert in een goede, transparante relatie. Op dit moment passen de diensten van Treatwell niet […]

lees meer

Spa Deal

Boek nú deze 90 minuten Spa Deal voor u en uw geliefde of voor uw vriend of vriendin en betaal maar €180,- in totaal. U komt even helemaal tot rust in onze City Spa.

lees meer

ghd Workshop

ghd Workshop Op 31 mei organiseren we een ghd Workshop in samenwerking met de ghd professionals waarbij u de laatste haartrends leert maken met verschillende styling tools van ghd. Sinds kort is Laurent Salon & Spa hét ghd verkooppunt in Utrecht en kunt u bij ons terecht voor al uw styling wensen. Details Waar: Laurent […]

lees meer

ghd verkooppunt Utrecht

ghd verkooppunt Utrecht Met trots mogen we vermelden dat Laurent Salon en Spa sinds deze maand een officieel ghd Flagship Store is. Dat betekent dat wij het enige ghd verkooppunt Utrecht zijn die het hele assortiment van ghd aanbiedt, dat al het personeel ghd opgeleid is en dat u voor al uw styling wensen bij […]

lees meer