Massage Utrecht

Massage Utrecht: Laurent Salon & Spa

Laurent Salon & Spa is gevestigd op Janskerkhof, hartje Utrecht. Hier staan passie, service en vakmanschap voorop. Voor een massage in Utrecht bent u van harte welkom in de City Spa van Laurent. Naast een kapsalon kunt u bij Laurent ook terecht voor uiteenlopende beautybehandelingen waaronder uiteraard ook massages. In deze stijlvolle gewelfde ruimte ondergaat u uw massage hartje Utrecht.

Massage Utrecht City Spa

Massage Utrecht: Een breed scala aan massagebehandelingen

Laurent Salon & Spa is gevestigd in een rijksmonument uit 1662, in de Middeleeuwse gewelven bevindt zich de City Spa. Hier ontvangen onze professionele specialisten u voor een breed scala aan massagebehandelingen. U heeft hierbij de keuze uit ondermeer de volgende massages:

 • Aveda Aroma Massage
  Tijdens deze massage worden stress, gespannen spieren en vermoeidheid allemaal aangepakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gepersonaliseerde Aveda aroma’s.
 • Chakra™ Balancing Massage
  Een zeer innovatieve massagebehandeling die zich focust rond de Chakra centra. De massage wordt uitgevoerd met Aveda Chakra™ Balancing Blends en is opgebouwd uit meerdere massagetechnieken waaronder Deep Tissue massage en Chakra™ Reflexologie massage.
 • Stress-Fix™ Massage
  Een rustgevende en verjongende lichaamsmassage die bestaat uit een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie. Tijdens deze massage wordt het Stress-Fix™-aroma gebruikt, een mengsel van onder meer lavendel, lavandin en muskaatsalie.
 • Hot Stone Massage
  Een massage die de doorbloeding stimuleert en u in een diepere staat van ontspanning brengt. Een eeuwenoude massagetechniek met warme basaltstenen die wordt gecombineerd met onze kennis van pure bloemen- en plantenextracten.
 • Back, neck & shoulder Massage
  Een stevige en tevens ontspannende rug-, nek-en schoudermassage. U komt tijdens deze massage volledig tot rust en na 25 minuten voelt u zich als herboren
 • Sportmassage
  Een specifieke massage gericht op sporters. Tijdens de msssage wordt de lichamelijke conditie verbeterd en bestendigd. Eventuele nadelige gevolgen van het sporten worden tidjens deze massage weggenomen.

Bekijk hier alle massages

Massage Utrecht

Onze massages in Utrecht: Gebaseerd op de Ayurveda geneeswijze

De wortels van de City Spa van Laurent liggen in de Ayurveda, de traditionele Indiaase geneeswijze die gebaseerd is op het leven en het feit dat alle dingen onderling verbonden zijn. Naast een massage kunt u daarnaast ook kiezen uit een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering.

Bekijk hier alle beautybehandelingen

Uw massage Utrecht: Reserveer direct online

Wilt u ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en onderduiken in een oase van rust? De specialisten van Laurent Salon & City Spa ontvangen u graag voor een massage in utrecht. U kunt uw keuze uit de diverse massagebehandelingen tijdens het (online) reserveren doorgeven of u laten informeren door onze specialisten. Neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het reserveringsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak