Kapsalon Utrecht

Kapsalon Utrecht: Laurent Salon & Spa

Laurent Kapsalon Utrecht is een salon & spa waar passie, vakmanschap en service altijd voorop staan. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u behandelingen van de hoogste kwaliteit. Van een traditionele kapper is Laurent Kapsalon Utrecht uitgegroeid tot een ware beauty salon met een internationale uitstraling.

Kapsalon Utrecht

Heerlijk ontspannen bij Laurent Kapsalon Utrecht

Bij Laurent Kapsalon Utrecht staat ontspanning centraal. U kunt hier even heerlijk tot rust komen terwijl onze specialisten uitgebreid de tijd voor u nemen. Na een persoonlijk gesprek brengen we graag uw wensen in kaart. Hiermee kunnen onze kappers de basis van onze professionele behandelingen leggen, waardoor vervolgens snel het beoogde resultaat bereikt kan worden. Bij Laurent Kapsalon Utrecht kunt u even lekker onthaasten terwijl wij u een passende behandeling bieden in een fraaie en rustgevende omgeving.

De juiste behandeling bij Laurent Kapsalon Utrecht

Wanneer u zoekende bent naar een volledig advies op het gebied van haar- en huidproblemen of slechts een verfrissing van uw kapsel, dan bent u bij Laurent Kapsalon Utrecht aan het juiste adres. Onze (kleur)specialisten van elk vakgebied en Spa- en Beauty-therapists bieden voorzien u van de juiste behandeling en bieden een all-in-one experience.

Laurent Kapsalon Utrecht kent vele specialismen

Met de meest geavanceerde en moderne technieken op het gebied van anti-aging, lichaams- en haarverzorging voorzien we u van de beste en meest passende behandelingen. Wij blijven onszelf ontwikkelen aan de hand van trainingen en cursussen en delen onze kennis vanzelfsprekend graag met onze gasten. Bij Laurent Kapsalon Utrecht zijn vele behandelingen en prijsniveau’s beschikbaar. We stemmen de behandelingen graag af op uw wensen, waardoor Laurent Salon & Spa voor iedereen zeer toegankelijk is. Onze specialisten maken deel uit van de top van hun vakgebied en zijn dol op hun werk.

Laurent Utrecht werkt met pure producten

Een deel van het assortiment van Laurent Kapsalon Utrecht bestaat uit schoonheidsproducten van Aveda. De producten van Aveda bestaan uit natuurlijke plantaardige oliën die geproduceerd zijn met het welzijn van de aarde in gedachte. Ook maakt Laurent Kapsalon Utrecht gebruik van de producten van LavieSage. De balans van het lichaam staat hierbij centraal. Met deze voedingssupplementen helpt u het lichaam volledig in balans te geraken, met een zichtbare verbetering van uw huid als gevolg.

Afspraak maken

U kunt bij Laurent Kapsalon Utrecht op diverse manieren een afspraak maken Bij persoonlijke vragen of op maat gemaakte behandelingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen om uw mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van ons contact kunnen wij een afspraak voor u inplannen met de beste specialist. Vanzelfsprekend kunt u ook via het reserveringsformulier een afspraak maken, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak