Kappers Utrecht

Kappers Utrecht: Laurent Salon & Spa

Laurent Kappers Utrecht is een kapsalon & city spa met internationale allure. Laurent heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Wij streven ernaar u tijdens uw bezoek de hoogst haalbare kwaliteit te bieden. Dankzij de passie en vakmanschap van onze specialisten is een bezoek aan laurent Salon & Spa een ware beauty experience.

Kappers Utrecht

Bij Laurent Kappers Utrecht staat ontspanning voorop

Bij Laurent Kappers Utrecht staat ontspanning en tot rust komen altijd centraal. Zo nemen alle specialisten van Laurent uitgebreid de tijd voor u. Wij brengen graag in kaart wat uw wensen zijn doormiddel van een persoonlijk gesprek. Op deze manier meten onze kappers u de meest geschikte behandeling aan. Met de professionele behandelingen van Laurent Salon & Spa kan snel resultaat worden behaald. U bent van harte welkom om heerlijk tot rust te komen in de gemoedelijke ambiance die Laurent te bieden heeft.

Laurent biedt een volledige experience

De specialisten van Laurent Kappers Utrecht werken altijd hard om een optimaal resultaat te bereiken. Met onze stylisten en beauty-therapists bieden wij u ook een compleet advies voor anti-aging of uw huidproblemen. Kortom, Laurent Salon & Spa biedt voor iedereen een onvergetelijke all-in-one experience.

Specialisten van Laurent Kapper Utrecht

Bij Laurent Kappers Utrecht maken wij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van huid- en haarverzorging. Laurent biedt haar specialisten diverse cursussen zodat wij u kunnen voorzien van de beste behandelingen. De kappers van Laurent zijn experts in hun vakgebied. Wij delen onze kennis uiteraard graag met u. Op ieder prijsniveau is een behandeling beschikbaar, waardoor Laurent voor iedereen toegankelijk is. Tijdens uw bezoek stemmen wij onze behandelingen graag af op uw wensen.

De producten van Laurent Kappers Utrecht

Laurent Kapper Utrecht maakt ondermeer gebruik van schoonheidsproducten van Aveda. Deze producten bestaan uit pure plantaardige oliën. Met deze producten verzorgen wij uw lichaam en de aarde. Daarnaast maakt Laurent Salon & Spa gebruik van producten van LavieSage. De nadruk ligt bij deze producten op het evenwicht van uw lichaam. Deze supplementen zorgen voor een vitaliteit en de juiste balans van het lichaam. Tijdens uw bezoek aan Laurent Kappers Utrecht laten wij u graag de zichtbare invloed op de huid zien.

Afspraak maken

U kunt bij Laurent Kapsalon Utrecht op diverse manieren een afspraak maken. Heeft u specifieke vragen over behandelingen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw afspraak vast te leggen via het reserveringsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel de salon 030 23 67 483 reserveer hier uw afspraak