Kapper Utrecht: Laurent Salon & Spa

Kapper Utrecht: Laurent Salon & Spa

Laurent Kapper Utrecht is een luxe salon & spa en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Passie, service en vakmanschap staan voorop. Zo kan de hoogst haalbare kwaliteit worden behaald. De salon van Laurent is van een traditionele kapsalon uitgegroeid tot een echte beauty experience van internationale allure.

Kapper Utrecht

Ontspanning bij Laurent Kapper Utrecht

Laurent is een kapper in Utrecht waar rust en ontspanning centraal staan. Al onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor de gasten. We beginnen graag met een persoonlijk gesprek. Na het uitgebreid in kaart brengen van uw wensen, volgt een analyse met deskundig advies door onze kappers. Dit gesprek vormt de basis van onze professionele behandelingen. Naar aanleiding van dit gesprek kan een passende verzorging en een snel resultaat worden behaald. Bij Laurent kunt u lekker genieten en onthaasten in de stijlvolle en serene ambiance die Laurent biedt.

Laurent: all-in-one beauty experience

Wij werken naar een optimaal resultaat  met onze stylisten en kleurspecialisten, maar ook met onze Spa- en Beauty-therapists. Bent u op zoek naar een nieuw kapsel of een compleet advies op het gebied van haar- en huidproblemen of anti-aging? Laurent biedt een all-in-one experience in alle specialismen.

De Specialisten van Laurent Kapper Utrecht

Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste geavanceerde technieken op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging. Door trainingen en cursussen blijven wij onszelf ontwikkelen. Zo kunnen we u voorzien van de beste behandelingen. Wij delen deze kennis natuurlijk graag met onze gasten. Bij Laurent Kapper Utrecht houden de specialisten van hun werk en zijn ze de absolute top in hun specifieke vakgebied. Bij Laurent Salon & Spa zijn diverse behandelingen en prijsniveau’s beschikbaar, afgestemd op uw voorkeuren. Hierdoor is Laurent dé kapper in Utrecht die voor iedereen toegankelijk is.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

Bij Laurent Utrecht maken wij onder andere gebruik van producten van Aveda. Deze schoonheidsproducten bevatten pure essentiële oliën op basis van planten en zijn geproduceerd met het oog op het welzijn van de aarde. Daarnaast maakt Laurent Kapper Utrecht gebruik van schoonheidsproducten van LavieSage. Hierbij ligt de nadruk ligt op de balans van het lichaam. De LavieSage voedingssupplementen zorgen voor vitaliteit van het lichaam en hebben zichtbare invloed op de huidconditie.

Afspraak maken

Bij Laurent Salon & Spa kan op diverse manieren een afspraak gemaakt worden. Bij specifieke vragen of speciale behandelingen raden we u aan om telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we u toewijzen aan de beste kapper en ruim voldoende tijd inplannen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw afspraak vast te leggen via het reserveringsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier je afspraak