Kapper Utrecht Centrum: Laurent Salon & Spa

Ben je op zoek naar een kapper in Utrecht Centrum? Laurent Salon & Spa is dé beauty- en kapsalon in het centrum van Utrecht. Een ruime planning, natuurlijke producten en persoonlijke service maken onze salon een fijn adres voor een moment van rust en ontspanning. Wij bieden behandelingen aan voor al je wensen op het gebied van haar, huid en lichaam. Kom vooral eens langs en laat je verrassen door onze persoonlijke behandelingen en geniet van een prachtig resultaat.

Reserveer hier jouw afspraak

Kapper Utrecht Centrum

Kapper Utrecht Centrum: Genieten bij Laurent Salon & Spa

In onze salon werken we uitsluitend met haarverzorgingsproducten van het merk Aveda. De kleuringen van Aveda zijn voor 97% natuurlijk en Laurent Salon & Spa is beroemd om zijn 100% natuurlijke henna kleuringen. Onze specialisten werken op verschillende niveau’s: Stylist, Topstylist, Masterstylist en Creative Director. Het aantal jaren ervaring en de trainingen die stylisten hebben gevolgd, bepalen het niveau. Ongeacht het niveau van jouw keuze, wij verzekeren je van een optimaal resultaat.

Kapper In Centrum Utrecht

Dé kapper voor prachtige haarkleuringen in Utrecht Centrum

Laurent Salon & Spa is gespecialiseerd in haarkleuringen. Wij maken tijdens onze kleuringen gebruik van plantenextracten in plaats van schadelijke petrochemicaliën. Al jouw wensen worden werkelijkheid in onze kapsalon, van volledige grijsdekking tot een sprankelende heldere kleur. Wij streven naar glanzend en gezond haar zonder beschadiging. Wij bieden je een kleuradvies op maat waarbij je kunt kiezen tussen permanente haarkleuring of een semipermanente kleuring. Natuurlijke ingrediënten maken een gezonde en unieke haarkleuring. Wil je deze behandeling zelf ervaren? Maak dan snel een afspraak bij Kapper Utrecht Centrum.

Maak een afspraak bij Kapper Utrecht Centrum: Laurent Salon & Spa

Wij raden je aan om telefonisch een afspraak bij ons te maken, zodat we gelijk al jouw wensen door kunnen nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om het reserveringsformulier op onze website in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de behandeling door te nemen. Ben je dus op zoek naar een kapper in het centrum van Utrecht? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een van onze bijzondere behandelingen bij Laurent Salon & Spa. Wij verwelkomen je graag!

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier je afspraak

Kleurspecialist

Kleuringen

Glossing
Een 99% natuurlijke behandeling met een heerlijk lavendel aroma. Kies uit een transparante gloss voor optimale glans of voor een gepersonaliseerde kleur gloss om je haarkleur beter laten uit te komen met meer glans.
 
€60,-
Semi-permanent Color
Een 99% natuurlijke kleuring (zonder ammonia). Geschikt voor het verdiepen en glansrijker maken van de haarkleur. Geeft geen tot nauwelijks uitgroei (niet geschikt voor het lichter kleuren van het haar).
 
€65,-
Permanent Color
Een 96% natuurlijke haarkleuring voor het lichter en donkerder kleuren van het haar, met volledige (grijs) dekking. Deze kleuring heeft een langere houdbaarheid dan de semi-permanent color.
 
€80,-