Hairstyling Event: vrijdagavond 12 juli

Tijdens dit Hairstyling Event op vrijdagavond 12 juli, leer je hoe je jouw haar gemakkelijk in het gewenste model kunt brengen. Als je thuis komt van de kapper zit je haar perfect. Maar als je het later zelf probeert te stylen, lukt het vaak niet. In ieder geval niet zoals jij het wilt!

Details
Waar: Laurent Salon & Spa
Datum: vrijdag 12 juli
Tijd: aanvang 18.45u – 21.15u
Voor wie: iedereen die reeds in het bezit is van een ghd styling tool of die geïnteresseerd is in het stylen van het haar met een van de ghd tools
Kosten: bij aanschaf van een ghd styler ontvang je een voucher voor de workshop. Voor overige deelnemers bedragen de kosten € 25,-. Besluit je tijdens de training alsnog een tool aan te schaffen ontvang je dit bedrag weer retour.

Wat leer je?
– Voorbereiden van het haar (preppen)
– Föhntechnieken
– Diverse opsteektechnieken
– Touperen
– Werken met stijltang, krultang
– Diverse krultechnieken
– Werken met extentions
– Leren van het creëren van extra volume

Onze specialisten leggen stap voor stap alles aan je uit. Er zijn genoeg haarstyling apparaten van GHD en haarstylingproducten van ondermeer GHD en Aveda, om in deze workshop mee aan de slag te gaan. Ieder leert om te gaan met zijn haar en hoe dit het beste verzorgd kan worden.

Leer tijdens deze workshop de basis vaardigheden en de technieken van het opsteken. Gedurende 2 uur leer je stap voor stap hoe, je jouw eigen haar het beste kunt opsteken. Je leert de basistechnieken van het opsteken en je leert omgaan met verschillende styling apparaten. Daarnaast word je geleerd hoe je, je eigen haar kunt stylen en welke producten je kunt gebruiken om een bepaald resultaat te creëren. Bij iedereen wordt uitleg gegeven over hoe je het beste jouw haar kunt verzorgen.

Boek deze workshop, voor maar €25,-  en wees verzekerd van jouw beste summer look. Graag aanmelden vóór woensdag 10 juli via info@laurent.nl.

Terug naar nieuws