Goede Kapper Utrecht

Goede Kapper Utrecht? Laurent Salon & Spa is een luxe kapsalon!

Bent u op zoek naar een goede kapper Utrecht? Bij Laurent Salon & Spa bent u aan het juiste adres voor uw kappersbehandelingen. Met meer dan 25 jaar ervaringen hebben wij een salon van internationale allure weten neer te zetten. Bij ons staan de passie en het vakmanschap van onze specialisten voorop. In de luxe beauty experience van Laurent Salon & Spa is de hoogst haalbare kwaliteit de standaard.

Goede Kapper Utrecht

Onthaasten staat bij Laurent Kapper Utrecht voorop

Bij Laurent Salon & Spa in Utrecht staat onthaasten en tot rust komen altijd centraal. Tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek bespreken de specialisten van Laurent Salon & Spa graag uw wensen. Op deze manier kunnen de specialisten aan de hand van uw wensen een op maat gemaakte behandeling voor u samenstellen. Met de behandelingen van Laurent boekt u snel een prachtig resultaat. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken in de gemoedelijke ambiance van Laurent Kapper Utrecht.

Goede Kapper Utrecht: Laurent biedt een volledige experience

Bij Laurent werken onze specialisten hard om u van een optimaal resultaat te voorzien. Onze stylisten en therapeuten stellen ook graag een compleet advies voor u samen voor uw huid- en haarproblemen. Zo biedt Laurent in ieder vakgebied een all-in-one behandeling op maat.

De specialismen van Laurent Kapper Utrecht

Goede Kapper Utrecht: Zoals u van ons mag verwachten biedt Laurent de nieuwste techieken aan op het gebied van haarverzorging. Met diverse vormen van educatie zorgen wij ervoor dat onze specialisten altijd de meest recente kennis en methoden paraat hebben. Hierdoor zijn zij u zo goed als mogelijk van dienst. Onze kappers delen hun kennis natuurlijk graag met u. Doordat Laurent behandelingen op vele prijsniveaus biedt   is er voor eenieder een pakket beschikbaar. Laurent stemt de behandelingen graag af op uw wensen, hierdoor zijn wij voor iedereen toegankelijk. Bij onze behandelingen wordt gebruik gemaakt van verzorgingsproducten van Aveda, welke bestaan uit plantaardige oliën. Met het oog op de verzorging van uw lichaam draagt u ook bij aan het welzijn van de aarde. Ook gebruikt  Laurent producten van LavieSage, waarbij de nadruk ligt op de balans van uw lichaam. Bij uw volgende bezoek laten wij u graag de effecten van deze mooie producten zien.

Afspraak maken bij Laurent

U kunt bij Laurent Kapsalon Utrecht op diverse manieren een afspraak maken. Heeft u specifieke vragen over behandelingen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw afspraak vast te leggen via het reserveringsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier je afspraak