De Salon

Rust en ontspanning

Rust en ontspanning vormen belangrijke ingrediënten van de Laurent formule. Elke specialist neemt uitgebreid de tijd. Dat begint al met een persoonlijk gesprek, een uitgebreide inventarisatie van je wensen, een analyse van het haar en de huid met daarop volgend een deskundig advies. De professionele behandelingen in onze salon, in combinatie met de juiste verzorging vormen de basis voor een snel resultaat! Rust en ontspanning zit ook in de stijlvolle, serene ambiance van Laurent, in de aandacht voor details, in de weldadige geuren en de relaxte muziek. Laurent is onthaasten en genieten.

Toptalent voor iedereen

De kappers bij Laurent hebben twee dingen gemeen; zij behoren tot de absolute top in hun specifieke vakgebied én ze houden van hun werk. Laurent werkt uitsluitend met zeer ervaren en getalenteerde mensen die u bovendien voorzien van deskundig advies. We werken bij Laurent Salon & Spa met stylisten op verschillende niveaus en met verschillende prijzen. Leeftijd, educatie, persoonlijke ontwikkeling en het service niveau van de professional spelen hierbij ook een grote rol. Op deze manier maken we kwaliteit voor iedereen toegankelijk bij Laurent Salon & Spa!

Producten

In de salon werken we uitsluitend met de producten van Aveda. Afhankelijk van het beoogde resultaat zal er een aanvulling zijn vanuit andere merken. Denk hierbij aan de voedingssupplementen van LavieSage of de producten van Mediceuticals die geschikt zijn voor het behandelen van een breed scala aan hoofdhuid- en haarproblemen. Samen kijken we naar welke producten geschikt zijn. Al onze merken zijn ook online verkrijgbaar in onze webshop.

terug