City Spa Utrecht: Kom genieten bij beautysalon Laurent

Laurent City Spa Utrecht is dé beauty- en kapsalon van Utrecht waar je terecht kunt voor al je wensen op het gebied van haar, huid en lichaam. Laurent begon meer dan 25 jaar geleden als een traditionele kapsalon en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure waar een all-in-one beauty experience wordt aangeboden. Onze specialisten zijn constant op de hoogte van de allernieuwste technieken op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging. Bij ons staat rust en ontspanning voorop. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om jou een ultieme ervaring te bieden in onze City Spa.

City Spa Utrecht

De Spa van Laurent bevindt zich in een rijksmonument uit 1662. Naast ontspannende behandelingen biedt Laurent ook een breed scala aan behandelingen die gefocust zijn op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering. Aan de hand van onze beauty APK wordt er een advies op maat gegeven. Hiermee wordt met de behandelingen het maximale resultaat bereikt. Onze schoonheidsspecialisten beschikken over veel kennis en ervaring in het vakgebied. Daardoor kun je voor vrijwel iedere wens op het gebied van huidverzorging terecht in onze City Spa in Utrecht.

City Spa Utrecht

De Beauty APK van Laurent

De beauty APK bestaat uit een analyse van het haar, de huid en de factoren die invloed kunnen hebben op de conditie hiervan. Op basis van deze beauty analyse wordt er een deskundig advies en een behandelplan opgesteld. Tijdens het maken van dit plan wordt er uiteraard rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Hiermee behalen we voor jou het optimale resultaat. Het advies bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: het type behandeling, de producten en een aanvullend suppletie advies.

City Spa Utrecht: de behandelingen

Elemental Nature komt voort uit de gedachte dat ons universum is opgebouwd uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde. Deze elementen kunnen uit hun natuurlijke balans getrokken worden door invloeden vanuit de omgeving en emotionele factoren. Hierdoor kan de conditie van de huid, ons lichaam en onze emoties aangetast worden. Wij geloven in het belang van het herstellen van uiterlijke schoonheid en innerlijk welzijn door middel van een holistische benadering. Hierbij wordt de balans van de vijf elementen, ruimte, lucht, vuur, water en aarde, hersteld. Je kunt kiezen uit behandelingen van bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten. In een persoonlijk consult, mogelijk tijdens een heerlijk voetenbad, stelt een van onze professionals de behandeling samen, volledig afgestemd op je persoonlijke behoeften.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak