Waxen Utrecht

Waxen Utrecht: behandelingen bij Laurent Salon & Spa

Bij Laurent Salon & Spa kunt u diverse waxing behandelingen ondergaan. De specialisten van Laurent Waxen Utrecht bieden onder andere een Brazilian Wax behandeling aan. Onze therapists zorgen voor hygiënische en professionele behandelingen met gebruik van de nieuwste methoden. Zo kunt u met een goed verzorgde en gladde huid de zomer in!

Waxen Utrecht

Waarom kiezen voor Laurent Waxen Utrecht?

Met waxen in Utrecht bij Laurent Salon & Spa gaat u na één behandeling weer met een goed gevoel de zomerperiode in! Er zijn een aantal redenen waarom waxen in Utrecht hiervoor een geschikte keuze is. Lichaamshaar blijft lang weg en de haargroei wordt minder na het waxen. Waxen wordt bij Laurent Salon & Spa zorgvuldig en hygiënisch uitgevoerd voor u gedaan. Wij maken geen gebruik vaan een chemische behandeling, maar zorgen welvoor een snel resultaat.

Voorbereiden op Waxen Utrecht

Het is verstandig om uw huid niet vlak voor de waing behandeling te scheren. Onze producten werken het beste met wat langere haartjes. Op een vette huid hecht onze wax minder goed, dus we raden u aan om geen lotions of crèmes te gebruiken. Het is bovenal van belang om lekker te ontspannen tijdens uw behandeling bij Laurent Salon & Spa. Dit maakt uw behandeling een stuk fijner. Heeft u vaker een wax behandeling ondergaan? Hoe vaker u uw huid laat waxen, hoe minder pijnlijk het proces wordt. Heeft u na uw behandeling last van een geïrriteerde huid? Geen zorgen, u kunt wat babypoeder op de huid strooien en vervolgens met een warme handdoek bedekken. De irritatie zal zo snel afnemen.

Wij zien u graag bij Laurent Salon & Spa voor een Brazilian wax in Utrecht

Bij Laurent Salon & Spa kunt u op verschillende manieren een afspraak maken. Bij specifieke vragen over het waxen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw afspraak vast te leggen via het reserveringsformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak

Bekijkt u ook onze andere waxing behandelingen!

Brazilian Wax Utrecht

Waxing - Full Brazilian
 
€ 40,-
Waxing - Brazilian Strip
 
€ 40,-
Waxing - Brazilian Triangle
 
€ 40,-
Waxing - Bikini Only
 
€ 28,-