Skin

Treatments

Tulasara Facial Treatment
Een droge, vette of gevoelige huid kunnen allemaal behandeld wordt met deze doelgerichte behandeling. Deze unieke gezichtsbehandeling start met een ayurvedisch ritueel dat afvalstoffen afvoert en je huid terug in balans brengt. Je geeft aan waar in je gezicht, hals en decolleté je het meest aandacht nodig hebt, wij zorgen voor een ontspannende ervaring die de huid jeugdiger maakt.
60 min 
90 min
€ 95,-
€125,-
Perfecting Plant Peel™
Onze Perfecting Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere huid en zichtbare verbetering van de huidstructuur door de exfoliatie van dode huidcellen, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelderen van de teint, vernauwing van poriën, om zodoende een stralende jongere huid te creëren. Deze behandeling biedt dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling, echter zonder de geassocieerde roodheid en irritatie te veroorzaken. Voor het beste resultaat wordt een kuur van 4 behandelingen aanbevolen. Ook als supplement te boeken.
60 min 
90 min
120 min
€ 95,-
€125,-
€155,-
Botanical Skin Resurfacing Treatment™
Aveda gaat voorbij aan microdermabrasie. Unieke technieken zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling, zonder schadelijke bijwerkingen.
60 min 
90 min
120 min
€ 95,-
€ 125,-
€ 155,-
Dual Exfoliation Treatment
De Dual Exfoliation Treatment is Aveda's laatste nieuwe ontwikkeling op het gebied van niet-invasieve, huidvernieuwende behandelingen. Met behulp van innovatieve technieken, combineert deze behandeling mechanische en biochemische exfoliatie methoden op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten in één krachtige service. De huid zal transformeren dankzij het proces van de tweevoudige exfoliatie. Het resultaat van deze behandeling leidt tot zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels, verfijnde poriën; kortom een frisse huid met een jongere uitstraling. Je ziet onmiddellijk resultaat na één behandeling. Ervaar de verjongende kracht van planten en mineralen om de huid het beste gevoel en de mooiste uitstraling te geven.
90 min 
120 min
€ 125,-
€ 155,-
Tulasara Acne Treatment
Geheel volgens Aveda’s holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acné behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd o.a. door stress verlagende massagetechnieken. Tevens krijg je een persoonlijk lifestyle- en voedingsadvies.Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de jonge huid (vanaf 15 jaar).
30 min 
60 min
90 min
€ 60,-
€ 95,-
€ 125,-
Tulasara Men's Facial
Uitgebreide gezichtsverzorging afgestemd op de huid van de man. Na reiniging van het gezicht volgt een massage en masker afgestemd op het huidtype. Een combinatie van ontspannen, balanceren en verzorgen staat centraal.
60 min 
90 min
€95,-
€ 125,-
Aveda Lymfe Drainage
30 min 
€50,-
Aveda Bindweefsel Massage
30 min 
€50,-

Ben je op zoek naar deskundig advies over je huid? Vraag onze spa- en beautytherapists naar een  gezichtsbehandeling op maat.