Schoonheidssalon Utrecht

Laurent Schoonheidssalon Utrecht

Laurent Schoonheidssalon Utrecht biedt u de ultieme balans tussen tal van behandelingen en ontspanning op het gebied van beauty. Na 25 jaar staat het resultaat en tevredenheid van de klant nog altijd voorop. Met veel passie en vakmanschap is Laurent uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure. Onze specialisten stellen graag een behandeling samen aan de hand van uw wensen. Samen met u werken we graag naar een optimaal resultaat toe. De specialisten van Laurent Schoonheidssalon Utrecht gebruiken de nieuwste technieken. Bij een bezoek aan Laurent ondergaat u de juiste behandeling en wordt gebruik gemaakt van de modernste methoden. Naast de Laurent Schoonheidssalon Utrecht vindt u op Janskerkhof 11 ook onze kapsalon.

Laurent Schoonheidssalon en Kapsalon Utrecht biedt u dus een totaalconcept. Hierbij staan schoonheid van binnen én buiten centraal. Bij Laurent vindt u op het gebied van schoonheid alle specialismen onder één dak.

Laurent Schoonheidssalon Utrecht

Wij zien u graag bij Laurent Schoonheidssalon Utrecht

Een afspraak maken bij Laurent Salon & Spa kan zowel online als telefonisch. Wij raden u echter aan om het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en specifieke overige behandelingen telefonisch te maken. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor uw behandeling inplannen.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak

Pedicure Utrecht

Basic Foot Treatment
Vijlen en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
25 min 
€ 45,-
Foot Relieving™ Treatment
Een uitgebreide behandeling voor de voeten. Voetenbad, scrub, eeltbehandeling, vijlen, nagelriemen, een heerlijke voetmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
55 min 
€ 75,-
 

Pedicure - Hand & Foot

Hand & Foot Treatment
Een uitgebreide behandeling waarbij zowel de handen als de voeten optimaal worden verzorgd! Vijlen, nagelriemen, hand- en voetmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
115 min 
€ 125,-