Pedicure Utrecht

Laurent Salon & Spa: Pedicure Utrecht

Laurent Pedicure Utrecht biedt de perfecte balans tussen tal van beauty behandelingen en benodigde ontspanning. Na 25 jaar werkervaring staat het resultaat nog altijd voorop. Met veel passie en vakmanschap is Laurent uitgegroeid tot een bedrijf van internationale allure. Onze Spa- & Beauty-therapists stellen de behandeling graag af op uw wensen om zo een optimaal resultaat te behalen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en methoden om u te voorzien van de beste behandeling bij Laurent Pedicure Utrecht.

 

Pedicure Utrecht

Met een behandeling bij Laurent Pedicure Utrecht bij Laurent Salon & Spa gaat u goed voorbereid de zomer in! Ook buiten het strandseizoen voelt het natuurlijk fijn als uw voeten goed verzorgd zijn. Met een behandeling bij Laurent Pedicure Utrecht boekt u snel en mooi resultaat waardoor u snel weer goed voor de dag komt. Onze behandelingen voeren wij uit volgens een zeer hygiënisch proces.

Wij verwelkomen u graag bij Laurent Pedicure Utrecht

Op verschillende manieren kunt u bij Laurent Salon & Spa een afspraak maken. Bij specifieke vragen over uw behandeling raden wij u aan telefonisch contact met onze specialisten op te nemen. U kunt ook een afspraak maken via het reserveringsformulier op de site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zien u graag bij Laurent Pedicure Utrecht.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak

Pedicure Utrecht

Basic Foot Treatment
Vijlen en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
25 min 
€ 45,-
Foot Relieving™ Treatment
Een uitgebreide behandeling voor de voeten. Voetenbad, scrub, eeltbehandeling, vijlen, nagelriemen, een heerlijke voetmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
55 min 
€ 75,-
 

Pedicure - Hand & Foot

Hand & Foot Treatment
Een uitgebreide behandeling waarbij zowel de handen als de voeten optimaal worden verzorgd! Vijlen, nagelriemen, hand- en voetmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
115 min 
€ 125,-