Nagelstudio Utrecht

Rust en ontspanning bij Laurent Nagelstudio Utrecht

Bij Laurent Nagelstudio Utrecht kun je heerlijk tot rust komen en ontspannen tijdens jouw behandeling. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor je, terwijl je geniet van jouw professionele behandeling. Met een grote dosis passie en vakmanschap staat Laurent Nagelstudio Utrecht na 25 jaar nog altijd voor je klaar. In de stijlvolle ambiance van Laurent wordt je met de nieuwste technieken voorzien van een behandeling waarbij optimaal resultaat behaald wordt. Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken voor jou een behandeling op maat onder het genot van aangename geuren en rustgevende muziek.

 

Nagelstudio Utrecht

De behandelingen en producten van Laurent Nagelstudio Utrecht

Laurent Nagelstudio Utrecht biedt je vele behandelingen, waaronder het vijlen en lakken van nagels en uitgebreide hand- en nagelverzorging. Bij onze hand- en nagelbehandelingen werken wij onder andere met producten van het Amerikaanse OPI. Het tussen de filmstudio’s in Hollywood gevestigde bedrijf produceert verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Om deze reden worden de OPI producten door vele sterren gebruikt, waaronder Katy Perry en Oprah Winfrey. De kwaliteit en de uitgesproken kleuren van de nagellak onderscheiden het merk van de rest. OPI is dan ook niet zonder reden verkozen tot het beste nagelverzorgingsproduct.

Maak een afspraak bij Laurent Nagelstudio Utrecht

Er zijn diverse mogelijkheden om een afspraak bij Laurent Nagelstudio Utrecht te maken. Bij vragen over behandelingen raden wij je aan telefonisch contact met Laurent Salon & Spa op te nemen. Je kunt ook een afspraak maken via het reserveringsformulier op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zien je graag bij Laurent Pedicure Utrecht.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier jouw afspraak

Behandelingen Nagelstudio Utrecht

Just Nails
Vijlen en lakken van de nagels.
 
€ 27,-
Basic Manicure
Nagelriemen, vijlen, een heerlijke handmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
 
€ 39,-
Manicure Plus
Uitgebreide hand- en nagelverzorging inclusief scrub, handmassage, nagelriemen, vijlen en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
 
€ 59,-
 

Behandelingen Nagelstudio Utrecht - Hand & Foot

Hand & Foot Treatment
Een uitgebreide behandeling waarbij zowel de handen als de voeten optimaal worden verzorgd! Vijlen, nagelriemen, hand- en voetmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
115 min 
€ 125,-