Make-up

Bij een nieuwe coupe of haarkleur hoort uiteraard ook een passende make-up. Laat je adviseren en opmaken door één van onze visagisten en leer wat het beste bij je huid past en welke trends voor jou geschikt zijn.

Make-up

Touch Up
Na afloop van je behandeling bij Laurent bieden wij een make-up touch up zodat je innerlijk en uiterlijk in balans zijn en prachtig verzorgd onze salon verlaat.
 
gratis
Basic Make-up
Eenvoudige doch verzorgde make-up passend bij je huid- en haartype waarbij onze visagisten je graag informeren over de laatste trends.
30 min 
€ 49,-
Feestelijke Make-up
Een bijzondere gelegenheid? Een feestje? Laat je feestelijk opmaken door een visagist. Eventueel ook te boeken met een Blow Dry om de look compleet te maken.
60 min 
€ 95,-
Make-up Lesson
60 min 
€ 95,-
 

Workshops

Workshops
Regelmatig organiseert Laurent workshops met uiteenlopende thema's tot 10 deelnemers. Ook maken wij workshops op maat. Voor meer informatie kan je je wenden tot onze Frontdesk.
 
Op aanvraag
Workshop Make-up
Een workshop gericht op de voor- en najaarscollecties van Aveda make-up. Onder leiding van een Make-up Artist leer je over de nieuwe looks voor het seizoen toe te passen.
 
€ 95,- p.p.