Laurent Manicure Utrecht: Het beautyadres van Utrecht

Laurent Manicure Utrecht is dé beautysalon van Utrecht. Een vertrouwd adres voor al je beauty wensen, voor zowel haar, huid als lichaam. Natuurlijke producten, een ruime planning en persoonlijke service zijn de ingrediënten om je een moment van rust, ontspanning en weldaad te bieden. Onze Spa- & beautytherapists leveren allemaal een bijdrage aan het eindresultaat: een totaalbeeld dat de persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Kom gerust eens langs en laat je verrassen bij Laurent Salon & Spa.

Manicure Utrecht

Laurent Manicure Utrecht biedt een breed aanbod aan hair en beauty behandelingen. Het resultaat van de behandelingen staat na 25 jaar nog altijd voorop. Onze Spa- & Beauty-therapists stellen de behandeling graag af op uw wensen en behoeften om een optimaal resultaat te behalen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en methoden, zodat ze u kunnen voorzien van de beste behandeling bij Laurent Manicure Utrecht. Na een behandeling bij ons gaat u met prachtige nagels weer de deur uit. Wij bieden een snel en mooi resultaat, waarbij hygiëne uiteraard voorop staat.

Wij verwelkomen je graag bij Laurent Manicure Utrecht

Je kunt bij ons op verschillende manieren een afspraak maken. Bij specifieke vragen over je behandeling raden wij je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt ook een afspraak maken via het reserveringsformulier. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op en verwelkomen je graag bij Laurent Manicure Utrecht.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier uw afspraak

Laurent Manicure

Just Nails
Vijlen en lakken van de nagels.
 
€27,-
Basic Manicure
Nagelriemen, vijlen, een heerlijke handmassage en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
 
€39,-
Manicure Plus
Uitgebreide hand- en nagelverzorging inclusief scrub, handmassage, nagelriemen, vijlen en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze van O.P.I
 
€59,-