Body

Kom tot rust tijdens een van de lichaamsmassages en -behandelingen van Aveda die de balans in je lichaam helpen herstellen.

Je bepaalt vooraf de duur van uw behandeling, bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten. Of boek een pre-book package van 4 behandelingen en bespaar tot €80,-.  In een persoonlijk consult stelt onze Spa & Beautytherapist vervolgens met jou de behandeling samen en adviseert je in de keuze uit diverse massagetechnieken. De pre-book packages dienen binnen 6 maanden te worden gepland.

Een gladde, egale huid, en een gehydrateerde huid kunnen allemaal verkregen worden dankzij op maat gemaakte lichaamsbehandelingen. Na een grondige consultatie adviseert onze spa therapeut de beste combinatie van producten en gepersonaliseerde Aveda aroma’s terwijl de speciale behandelingstechnieken worden uitgevoerd op de door jou aangegeven aandachtspunten.

Massages

Aveda Aroma Massage
Stress, gespannen spieren en vermoeidheid worden allemaal aangepakt tijdens deze op maat gemaakte massage behandeling met gebruik van gepersonaliseerde Aveda aroma's.
60 min 
90 min
120 min
€ 95,-
€ 125,-
€ 155,-
Chakra™ Balancing Massage
De ‘Chakra™ Balancing Massage’ is een innovatieve behandeling die zich focust rond de Chakra centra. Deze behandeling, uitgevoerd met Aveda Chakra™ Balancing Blends, is opgebouwd uit diverse massagetechnieken: Deep Tissue massage voor de rugspieren en Chakra™ Reflexologie massage voor de voeten. Tevens wordt behandeld op energetisch niveau, en word je, indien gewenst, begeleid door een meditatie om de gevolgen van stress te verminderen, spierspanning te verlagen en het energetisch niveau te versterken.
90 min 
€ 125,-
Stress-Fix™ Massage
Het Stress-Fix™-aroma, een mengsel van onder meer lavendel, lavandin en muskaatsalie, waarvan klinisch is bewezen dat het stressgevoelens vermindert, loopt als een rode draad door deze behandeling. Deze rustgevende en verjongende lichaamsmassage is een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie.
90 min 
€ 125,-
Hot Stone Massage
Deze eeuwenoude massagetechniek met warme basaltstenen, in combinatie met onze kennis van pure bloemen- en plantenextracten, stimuleert de doorbloeding en brengt je in een diepere staat van ontspanning.
60 min 
90 min
€ 95,-
€ 125,-
Back, neck & shoulder Massage
Stevige rug-, nek-en schoudermassage. Heerlijk om te combineren met de Back Treatment.
30 min 
€ 60,-
 

Treatments

Body Design Treatment
Een lichaamsbehandeling op maat. Aan de hand van het door jou gekozen aroma zal een behandeling afgestemd worden op je behoeften.
60 min 
90 min
120 min
€ 95,-
€ 125,-
€ 155,-
Aqua Polish Treatment
Complete lichaamsexfoliatie en verfijning van de huid door elementen uit de zee zoals Dode Zee- zouten samen met huidverbeterende oliën. Het resultaat is een zachte, gepolijste huid.
60 min 
€ 95,-