Beautysalon Utrecht: Persoonlijk en professioneel

Beautysalon Utrecht biedt een breed scala aan hair & beauty behandelingen waarbij we streven naar balans tussen ontspanning en verbetering met de minste beschadiging voor haar, huid en omgeving. Bij ons staat een natuurlijk en gezond resultaat voorop. We stimuleren het natuurlijk herstelvermogen van huid en haar. Laurent Salon & Spa verwelkomt je graag. Wij verzekeren je van een unieke ervaring tijdens een van onze behandelingen.

Beautysalon Utrecht

Beautysalon Utrecht: Al meer dan 25 jaar vakmanschap

Laurent Salon & Spa staat al meer dan 25 jaar voor passie, vakmanschap en servicegerichtheid. Ooit begonnen als traditionele kapsalon, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar een all-in-one beauty experience wordt geboden. Onze specialisten streven voortdurend naar een optimaal resultaat en persoonlijke aandacht. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging. We blijven ons constant ontwikkelen door het volgen van trainingen en deze kennis delen we graag met jou.

Een persoonlijke ervaring bij Laurent Salon & Spa

Rust en ontspanning vormen belangrijke onderdelen van de Laurent formule. Wij bieden een persoonlijke ervaring door te beginnen met een persoonlijk gesprek met daarop volgend een inventarisatie van jouw wensen. We maken een analyse van het haar en de huid. Vervolgens geven we een deskundig advies. Onze professionele behandelingen in combinatie met de juiste verzorging zorgen voor een snel en natuurlijk resultaat. Kortom, bij Beautysalon Utrecht kun je heerlijk onthaasten en genieten.

Beautysalon Utrecht Laurent

Expertise bij Laurent Salon & Spa

De kappers bij Laurent Salon & Spa blinken uit in hun vakgebied en ze houden van hun werk. Onze salon werkt enkel met ervaren en getalenteerde mensen. Zij kunnen je voorzien van deskundig advies. De specialisten werken op verschillende niveaus en met verschillende prijzen. Leeftijd, educatie en persoonlijke ontwikkeling spelen hierbij ook een rol. Op deze manier is kwaliteit voor iedereen toegankelijk bij Beautysalon Utrecht. Maak dus snel een afspraak via de website of neem telefonisch contact met ons op.

Bel de salon 030 23 67 483reserveer hier je afspraak