Beauty Salon Utrecht

Beauty Salon Utrecht: Laurent Salon & Spa

Bent u op zoek naar een Beauty Salon in Utrecht? Bij Laurent Salon & Spa op Janskerkhof verwelkomen wij u graag in onze rustgevende beauty salon. Bij Laurent staat passie, vakmanschap en service al meer dan vijfentwintig jaar voorop. Bij Laurent Salon & Spa kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen, zoals massages en pedicure behandelingen. Ook voor het aanmeten van een nieuw kapsel kunt u gerust eens binnen komen lopen.

Beauty Salon Utrecht

Massages bij Beauty Salon Utrecht

De specialisten van Laurent Salon & Spa bieden u diverse massagebehandelingen die gebaseerd zijn op de traditionele Indiaase Ayurveda geneeswijze. Naast deze behandelingen bieden wij u ook natuurlijke oplossingen voor verbetering van de huid. Een greep uit het aanbod van de massages bij Laurent Beauty Salon Utrecht:

 • Aveda Aroma Massage
  Tijdens deze massage worden stress, gespannen spieren en vermoeidheid allemaal aangepakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gepersonaliseerde Aveda aroma’s.
 • Chakra™ Balancing Massage
  Een zeer innovatieve massagebehandeling die zich focust rond de Chakra centra. De massage wordt uitgevoerd met Aveda Chakra™ Balancing Blends en is opgebouwd uit meerdere massagetechnieken waaronder Deep Tissue massage en Chakra™ Reflexologie massage.
 • Stress-Fix™ Massage
  Een rustgevende en verjongende lichaamsmassage die bestaat uit een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie. Tijdens deze massage wordt het Stress-Fix™-aroma gebruikt, een mengsel van onder meer lavendel, lavandin en muskaatsalie.
 • Hot Stone Massage
  Een massage die de doorbloeding stimuleert en u in een diepere staat van ontspanning brengt. Een eeuwenoude massagetechniek met warme basaltstenen die wordt gecombineerd met onze kennis van pure bloemen- en plantenextracten.
 • Back, neck & shoulder Massage
  Een stevige en tevens ontspannende rug-, nek-en schoudermassage. U komt tijdens deze massage volledig tot rust en na 25 minuten voelt u zich als herboren
 • Sportmassage
  Een specifieke massage gericht op sporters. Tijdens de msssage wordt de lichamelijke conditie verbeterd en bestendigd. Eventuele nadelige gevolgen van het sporten worden tijdens deze massage weggenomen.

Bekijk hier alle massages van Laurent Salon & Spa

 

Kappersbehandelingen bij Laurent

Laurent Beauty Salon Utrecht is ook een kapsalon waar rust en ontspanning centraal staan. Onze specialisten nemen altijd uitgebreid de tijd voor de gasten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek brengen wij zorgvuldig uw wensen in kaart. Onze kappers bieden op deze manier een passende behandeling en behalen hiermee snel het gewenste resultaat. Bij Laurent kunt u heerlijk onthaasten in de sfeervolle ambiance van onze Beauty Salon & Spa.

Bekijk hier alle kappersbehandelingen van Laurent Salon & Spa

Beauty Salon In Utrecht

Onze hoogwaardige producten

Bij Laurent Beauty Salon Utrecht maken wij onder andere gebruik van producten van Aveda. Deze producten bevatten plantaardige oliën en zijn geproduceerd met het oog op onze aarde. Ook maakt Laurent Salon & Spa gebruik van schoonheidsproducten van LavieSage. Met de productlijn van LavieSage raakt uw lichaam weer helemaal in balans met een zichtbare verbetering van de huidconditie tot gevolg.

 

Reserveer direct bij Laurent Beauty Salon Utrecht

Bij Laurent Beauty Salon Utrecht begrijpen wij als geen ander dat u af en toe aan de dagelijkse hectiek wilt ontsnappen. Laurent biedt u een oase van rust waarin u zorgeloos van uw massage, haarbehandeling of manicure kunt genieten. U kunt een reservering maken via onze website of telefonisch contact opnemen met de salon. Maak nu een afspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel de salon 030 23 67 483Reserveer hier uw afspraak